Eile esietendunud muusikali 14 kevadhooaja etendust on välja müüdud.

“Inimestele meeldib ilusat muinasjuttu teatris vaadata,”  ütles Ülla Veerg, rahvusooperi Estonia avalike suhete ja turundusteenistuse juht. “Kindlasti on neid, kes tahavad näha tuntud draamanäitlejaid Estonia laval, ja neid, kes tunnevad huvi, kuidas Estonia armastatud solistid neis rollides esinevad,” lausus ta.

Etenduse kahes näitlejate koosseisus astuvad üles ka rohkem draamanäitlejatena tuntud Hele Kõre, Raivo E. Tamm ja Madis Milling. Lilleneiu Eliza Doolittle’i rollis esineb samuti Estonia solist Janne Ševtšenko. Neile, kel eile esietendunud lavatükile pileteid pole, soovitas Veerg jälgida internetilehekülge www. piletimaailm.com, sest kümme päeva enne etendust võib vabanevate broneeringute arvelt veel pileteid müüki tulla.

Etenduse lavastaja Endrik Kerge sõnul on kümneid ja isegi sadu aastaid laval olnud tükkidel väärtused ja omadused, mis lubavad neid eri aegadel erinevale publikule ikka ja jälle mängida. Muusikaliprodutsent Anne Veesaare arvates on uusetenduse piletite menukus suurepärane uudis. Tema sõnul hoiab see kogu muusikaliturgu kõrgel. “Põlastus tekib publikul muusikaliÏanri vastu siis, kui nähakse kehva muusikali,” lausus ta.