2. Lugemisõiguse ehk digipaketi tellimine ülariba kaudu
• Täismahus artiklite lugemisõiguse annab digipaketi tellimus või paberlehe tellimusega kaasnev lugemisõigus.
• Kui Sul on digilehe konto varem loodud, aga tellimus on lõppenud ja aktiivne lugemisõigus puudub, saad tellimust uuendada pärast sisse logimist päises oleva ülariba kaudu. Selleks vajuta ülariba menüül „Digipaketi tellimine“.

3. Paberlehe tellimusega kaasneva digitaalse lugemisõiguse aktiveerimine
Kui oled paberlehe tellija, saad Eesti Päevalehte samuti lugeda veebis, tahvelarvutis ja mobiilis. Selleks aktiveeri oma digitaalne lugemisõigus, vajutades mustal ülaribal „Paberlehe tellijale“ ja järgides juhiseid.

4. Sisse logimine artikli seest
• Artiklite alguses ja lõpus näed viiteid, mille kaudu saad sisse logida, digipaketi tellida või osta päevapileti ühekordseks lugemiseks 24 tunni jooksul. Viidetele järgnev udutatud ala näitab, kui palju artiklist on veel lugemata.

5. Lugemine digilehe keskkonnas
Digileht ei ole tavaline veebilehekülg, vaid uuenduslik digitaalne ajaleht, mis on mõeldud lugemiseks tava- ja tahvelarvutis. Digileht pakub lugejale igat lehenumbrit ühtse väljaandena, mis ilmub lehe ilmumise päeval hiljemalt kell 6 hommikul ja mille sisu päeva jookusul ei muudeta. Võrreldes paberlehega kasutab digileht ära mitmesuguseid multimeedia võimalusi, mis teeb lehelugemise huvitavamaks, mitmekülgsemaks ja pakub hulgaliselt lisamaterjali. Nii saad olulistest sündmustest veelgi põhjalikuma ülevaate ja naudid täiesti uutmoodi lugemiselamust.
• Kui oled veebi sisse loginud, leiad mustalt ülaribalt punase nupu „Sisene EPL digilehte“.
• Vajutades nupule „Sisene digilehte”, liigud digilehe lugemiskeskkonda, mis avaneb uues aknas.

Küsimuste korral pöördu kindlasti meie klienditeenindusse telefonil 680 4444 või meiliaadressil klienditugi@lehed.ee.

Meeldivaid lugemiselamusi!
Eesti Päevaleht