10.06.06 kell 19:06 teatati häirekeskusele tulekahjust Lasnamäel Smuuli teel. Põles 1 kordne mahajäätud maja mõõtmetega 20x10 m. Kell 21:21 oli tulekahju lokaliseeritud. Väljakutsel oli kokku 2 kustutusmasinat ning lisaks ka paakauto. Kulus 6 tonni vett. Tulekahju tekkepõhjus on teadmata. Viimasel ajal olid tühja hoonet kasutanud kooskäimiseks noortekambad ja mittesotsiaalse taustaga isikud.

10.06.06 kell 21:53 teatati, et põleb suvila Harku vallas Viti - Vääna külas. Kustutama sõitsid seda 4 tuletõrjemasinat ning kell 22:48 oli tulekahju lokaliseeritud. Päästa paraku midagi ei õnnestunud - kahekordne puidust ülaosaga suvila põles maani maha. Täpne tekkepõhjus on teadmata, häirekeskusele tehtud telefonikõnes teatas omanik, et põlevad elektrijuhtmed.

11.06.06 kell 00:19 sõitsid 4 tuletõrjeautot Suur-Sõjamäe tänavale, kus põles lahtise leegiga suvemaja mõõtmetega 5x3 m. Majas olid ka kolm inimest, üks laps ja kaks täiskasvanut, kes õnneks oma jõududega hoonest välja said ning kiirabi poolt koju sõidutati. Tulekahju likvideeriti kell 01:23, kustutusvett kulus 13 tonni. Tekkepõhjus on teadmata.

11.06.06 kell 11:17 teatas Linnamäe teel asuva kortermaja elanik, et koridoris on suitsu, mis tuleb ühest kolmanda korruse korterist. Ust naabrite märguande peale ei avatud. Kohale sõitnud Pirira ja kesklinna komandode tuletõrjujad leidsid eest suitsu täis korteri, kust kannatanu oli õnneks juba välja saanud. Tööle asusid suitsusukeldujad, kes korteri köögis põlema süttinud seinakapid kustutasid ning ruumid seejärel ventileerisid. Kannatanu sõidutati kiirabi poolt abi andmiseks Keskhaiglasse. Korter sai suitsukahjustusi. Esialgse versiooni kohaselt süttisid seinakapid köögis olnud elektripliidist.

12.06.06 kell 00:50 teatati tulekahjust Koplis, Marati tänaval kus põles vana tööstushoone katuse all olev praht 50 m2 ulatuses. Kohale sõitis 7 tuletõrjemasinat ning põlengu kustutamiseks kulus 5 tonni vett. Kell 01:56 saadi põleng kontrolli alla ning kustutati seejärel lõplikult. Tekkepõhjus on praegu teadmata, on informatsiooni, et põlengule eelnenud päeval teostati hoones lõiketöid.