Jõgevamaal laupäeval toimunud raskes liiklusõnnetuses hukkunud Ford Mondeo juht Einari ja tema kõrval istunud abikaasa Agaate lapsed Monika Kuus ja Marika Uibo usuvad, et auto vastassuunavööndisse kaldumise põhjuseks oli nende isa terviserike. Einarile oli kevadel tehtud peaoperatsioon. Tütred kinnitasid Seitsmestele uudistele, et isa Einar oli väga hea autojuht ja läbis varem Võisiku hooldekodus asedirektorina töötades iga päev autoga pikki vahemaid.

Ford Mondeo tagaistmel istunud 10-aastase tütre ja 6-aastase poja ema Monika Kuus rääkis, et lapsed pääsesid vaid tänu kinnitatud turvavööle. 10-aastasel Kristal on rangluu- ja käeluumurd. 6-aastasel poisil on kaelavigastus, ta saab liigutada nii käsi kui ka jalgu, ainult pea peab paigal olema.

Tütred ütlesid, et ema ja isa soov oli nad tuhastada. Matused korraldatakse kevadel.

Monika Kuus ja Marika Uibo avaldasid sügavat kaastunnet hukkunud Dajan Ahmeti perekonnale.


Jõgevamaal toimus laupäeva pärastlõunal raske liiklusõnnetus, milles hukkus mitu inimest, nende seas ka näitleja ja lavastaja Dajan Ahmet. Vigastustega viidi haiglasse Rednar Annus, Anne Veesaar ja Marika Korolev.

Õnnetus juhtus kell 14.08 Tallinna-Tartu maantee 123. kilomeetril Põltsamaa vallas Mõhkküla teeristis, kus põrkasid kokku Tallinna poole teel olnud sõiduauto Ford Mondeo ja Tallinnast Tartu poole sõitnud väikebuss Hunday Trajet.


Fordi juht hukkus silmapilkselt, paar minutit hiljem suri tema kõrval istunud abikaasa.