Tallinna osakonda kuulub umbes 25 liiget, kellest enamiku nimed pole avalikud, sest muidu ootaksid neid ilmselt sekeldused, kirjutab Eesti Ekspress.

Mujal Eestis Naši liikmeid seni pole, räägib Sirõk. Naši pole Eestis ametlikult registreeritud. Juhid kardavad, et registreerimisel saaks selle kohe sulgeda. Praegu tegutsevad noored mitteformaalselt nagu hiphopparid või mootorrattafännid.

Aprillisündmuste ajal Sirõk vahistati. Ta istus üle kuu aja vahi all, saades seejärel allkirja vastu välja. Riigiprokuratuur tunnistas noormehe kahtlustatavaks massiliste korratuste organiseerimises. Teda ähvardab kuni viis aastat vanglat.

Ilmselt astub Sirõk kohtu ette koos kahe teise mehega, kes praeguseni istuvad trellide taga. Oma kohtuasjast kõneledes on noormees üsna napisõnaline.

Roman Jelfimov on Naši väikesearvulises Tallinna grupis samuti olulisel kohal - tema amet on tehniline direktor. Kui on vaja telke, hangib Roman telgid. Kui plakateid, organiseerib plakatid.

Jelfimov sai tuntuks, kui Saksa Frankfurter Allgemeine Zeitung kirjutas temast oma loos Naši 10 000 osavõtjaga suvelaagrist Venemaal. Nimelt tõmbas Roman kuueliikmelise Eestist kohalesõitnute telgi kõrvale vardasse sinimustvalge lipu, oma sõnul sellepärast, et näidata, et Eesti pole mingi fašistlik maa, nagu seda mõned Venemaal kujutavad.

Roman ise on Venemaa kodanik, sündinud Uurali kandis ja kolinud nõukaajal väiksena Eestisse.