Eile hilisõhtul kella 23.36 ajal sai häirekeskus teate Nõmme turuhoone põlengust. Muinsuskaitse all olnud turuhoone hävis tulekahju tagajärjel täielikult. Sündmuskohal käis kuus päästemeeskonda, kolm paakautot, üks redelauto ja kaks kiirabibrigaadi. Kaks minutit peale tulekahjust teatamist sündmuskohale jõudnud Nõmme päästjatel kustutamiseks hoonesse siseneda ei õnnestunud. Lahtise leegiga põlesid nii hoone esimene kui ka teine korrus.

Nõmme linnaosa vanem Rainer Vakra teatas pressiteenistuse vahendusel, et turuhoone oli kindlustatud.
Robert Natuse projekti järgi ehitatud hoone restaureeriti eelmisel aastal ning avati külastajatele mullu sügisel, täna on Nõmme turg klientidele suletud.
Inimesed tulekahjus kannatada ei saanud, teatas päästeamet. Maja on aga samahästi kui maani maha põlenud, tulele saadi piir kell 05.32. 

Hoolimata asjaolust, et hoone puhkes kiiresti lausleekidesse, ei ole põhjust kindla peale öelda, et puumaja kiires süttimises midagi kahtlast oleks, ütles Päästeameti pressiesindaja Ants Raava Terevisioonile. Nõmme turuhoonel polnud päästeameti andmeil peal ka automaatset tuleõnnetusest teatamise süsteemi, esimene kõne tuletõrjujatele tuli eraisikult. Hoonet ei suutnud päästa isegi asjaolu, et Nõmme tuletõrjemaja asub sündmuskohast pelga sajakonna meetri kaugusel.