Kindlasti sooviks käia ära Prantsusmaal, kuna mulle meeldib esiteks vein ja teiseks, prantsuse keel on nii ilus. Muidugi oleks hea ka kool ära lõpetada ilusate hinnetega (mis väga usutav teema pole, sest pole aega õppida). Mu unistus oleks võita tudengibändi ja noortebändi konkurss – potentsiaali on  meil küllaga, aga need laulud ei taha mitte kuidagi tulla. Tahan, et vampiir muudaks mind vampiiriks. Siis saaks vaadata, kuidas sajandid vahetuvad ja mis saab ühiskonnast. Ja võiksin, nii uudishimulik nagu olen, ka paljudele küsimustele vastuseid leida, vahet pole, kuidas või kelle abiga.
Uuel aastal võiks olla vähem õnnetusi, just selle pärast, et minu enda lähedased on peaaegu iga päev viga saanud. See on jama! No ikka äge oleks, kui keegi leiutaks järgmisel aastal telepordi, sest ma vihkan bussiga sõitmist. Kooliajal pean igal nädalal vähemalt kaks korda bussiga sõitma. Oleks siis normaalsed inimesed bussis, aga ei – osa haiseb, osa paneb oma telefonist träna ja arvab, et on lahe, ja osa tuleb pohmaka või promilliga bussi ja oksendab selle täis.
Keegi kitarrilegendidest võiks tulla Eestisse kontserti andma. Näiteks Slash, Steve Vai, Eric Johnson jne... Võiks avaneda võimalus käia ära ka USA-s Nashville’is. Milline maagiline koht täis muusikat!
Tahaks ka kitarrilegendidega koos laval jämmida ja pärast nendega pidu panna. Olen seda alati soovinud, aga pole veel võimalust olnud. Ja autoga kihutada, ikka võimsaga ja nii kõvasti, kui torust tuleb. Tahan ka langevarjuga hüpata.
Et uus aasta oleks täis palju uskumatuid, veidraid ja naljakaid seiklusi. 

Ursel Nõlvik
18-aastane, Tartu kutsehariduskeskus