Pärast artikli ilmumist on Swissôtel oma külastajatele mõeldud arvutivõrgu turvalisust parandanud. Võrgus olevad külastajad ei näe enam teiste külastajate seadmeid. Arvutivõrkude spetsialist Veljo Haamer kinnitas, et on Swissôteli võrku kontrollinud ja artiklis kirjeldatud probleem on praeguseks lahendatud.

Swissôtel on kahtlusteta Tallinna prestiižikaim hotell, sest just siin peatub USA president Barack Obama koos kaaskonnaga. Swissôtel pakub oma kodulehe teatel külastajatele kaasaaegseima tehnikaga hotellitube, kuid hotelli internetiühendus osutub hoopis ohuks külaliste privaatsusele.

Arvutivõrkude spetsialist Veljo Haamer, kes on üle kümne aasta vedanud Eesti traadita internetiühenduste portaali wifi.ee, leidis peagi USA presidenti võõrustava Swissôteli võrgust lihtsa, kuid olulise vea. „Olin ise hotellis ja märkasin, et näen teisi hotelli kohtvõrgus olevaid seadmeid. Need võivad olla teised külastajad, aga seal võib olla ka servereid, turvakaameraid või muud taolist,” rääkis Haamer. Hotelli külalistele mõeldud võrk on Haameri sõnul ilmselt lihtsalt lohakalt seadistatud.