Viimati nähti Marek Ellermaad pühapäeval kella 12 paiku Tallinnas Teenindusmaja juures, teatab abikaasa. Mees võis tema sõnul käia ka samal päeval kella kolme paiku Keilas.

Marek Ellermaa kirjeldus: ligikaudu 175 sentimeetrit pikk, 27 aastat vana, kõhna kehaehitusega, pisut üle õlgade pikad tumepruunid juuksed, paaripäevane habe, väga heleda naha ja väsinud ilmega.

Seljas oli tal lühikeste varrukatega must pluus, must nahkvest ja mustad

nööpkinnisega nahkpüksid (Blue Jeans), peal võis veel olla tal must jope nahka meenutavast pisut läikivast materjalist jope, juustes mustad päikeseprillid, jalas paeltega väikese roomikuga tänavakingad.

Kaasas olnud isiklikud asjad: ülekullatud käekell. Kella taha on kiri: Beverly Hills Marco Polo Club, mis on Eestis ainus selline; paksu akuga ja roosa-kollase disainkestaga mobiiltelefon Nokia 6110, mille kuuldetoru juures on punane huulte kujutis ja telefoni ümber must nahkkott; must riidest rahakott, kus sees punased autojuhiload, haigekassa kaart ja pangakaarte.

Kõik, kes on kas Marekit, sarnast isikut või mõnda neist esemeist näinud, palub abikaasa võtta ühendust e-postil: triine@online.ee või telefonidel 055 929 981, (0) 6514 203 ja 056 567 284.