Päästeamet eemaldas eile lahtiseid ja ohtlikult rippuvaid katusedetailide, ehitusettevõtted hindasid Ristiku tänava tormis kahjustatud kolme korrusmaja katuste olukorda. Kuna korrusmajadele ehitatud viilkatuste all oli säilinud korralik lamekatus, siis vihm majale otsest ohtu ei kujutanud

Paide aitas esmajärjekorras hätta sattunud eakaid inimesi. Näiteks lõhkus Pärnu tänaval langenud puu elanike elektrivarustuse ja kaevu. Elektri said inimesed õhtul tagasi, puhast joogivett transportis õnnetuspaigale AS Paide Vesi.

Paide linnal  on eelarves raha korrusmajade toetamiseks ning tormis kahjustada saanud majade korteriühistud saavad taotleda kuni 50 000 krooni toetust.

Eeldatavasti saavad tänase päeva jooksul linna kõnniteedele langenud või jalakäijaid ohustavad puud tänaseks koristatud. Reopalu surnuaial olevad murdunud puude tõttu ohtlikuks muutunud kohad on tähistatud ja piiratud ning nende koristamisega tegeletakse homme.

Eile kella 15.20 paiku vallandus Paide linnas torm, mis tõi kaasa ülitugeva vihmasaju, mis piiras nähtavuse pea olematuks. Suuremaid kahjustusi tekitas torm Pärnu tänava lõpus ja Ristikus. Inimesed õnneks tormis kannatada ei .

Torm rebis tükke Ristiku tänaval vähemalt kolmelt viilkatusega korrusmajalt ja paiskas rususid majade ette pargitud autodele ning kõrvaloleva Maksimarketi seina vastu ning kaupluse juurde pargitud autosid.

Eramute katused said kahjustada ka Uuel tänaval. Soo tänaval viis torm korrusmaja katuselt katuseehituseks varutud materjali pillutades kuni 50kiloseid detaile kõrvalt kulgevale Pärnu-Rakvere maanteele ja üle tee metsa.

Pärnu ja Raudtee tänava ristmikul langes tormituules murdunud vana pärn õhuliinidesse ja eramu aeda. Pärnu tänava lõpus Reopalu kalmistul murdis torm kümmekond massiivset puud paisates need üle tänavaga piirneva kulgeva kõnnitee ja kalmistul haudade vahele. Üksikuid puid murdus veel Peetri ja Lembitu pargis.