Kontserdimajas on muusikakoolil lisaks erialaklassidele kasutada ka arvutimuusikaklass, peale selle annab koostöö kontserdimajaga kooli õpilastele ainulaadse võimaluse proovida kätt tipptasemel Steinway & Sons kontsertklaveritel ja saada suurel laval esinemise kogemust.

Baradinskas ütles, et avaramad ruumid kontserdimajas lasevad viimaks ometi tekkida erinevatel õpilasansamblitel, sest praegu pole koolil olnud neile anda korralike harjutusruume. Ta ennustab seetõttu kooli pop-jazzi osakonnale tulevikus kiiret kasvu. “Kool saab mitmeplaanilisem, sest me ei piirdu tavapärase muusikakooliharidusega.”

Muusikakooliga samades ruumides tegutsema hakkav G. Otsa nimelise muusikakooli Pärnu filiaal annab Baradinskase sõnul muusikakooli lõpetajatele hea võimaluse jätkata oma õpinguid kodulinnas.

“Loodetavasti kujuneb Pärnust meie koolide koostöö tulemusena tugev muusikaõppekeskus, kuhu tahetakse tulla õppima ja ka oma kogemusi jagama,” lisas muusikakooli direktor erinevatele meistrikursustele viidates.

Muusikakooli üldpind suureneb seniselt 660 m2-lt 990 m2-ni, lisaks on koolil võimalik kasutada kontserdimaja saale.