Tammemägi on väidetavasti tellinud nii riigikogu kui ka kohalike valimiste eel oma fotoga linnaosa kalendreid, kutseid ja plakateid. Politsei ja prokuratuur on algatanud Tammemäe kohta kaks kriminaalasja. Neist esimene lõppes keskerakondlase võiduga ja ilmselt lõppeb ka teine.

„Pealtnägija” käes on dokumendid, mis räägivad sellest, et eelmisel aastal 8. oktoobril ehk kaks päeva enne eelvalimiste algust andis linnaosavanem Tammemägi korralduse osta 2593 euro eest apteekide kinkekaarte. Need viis ta isiklikult koju kätte vähemalt 87-le Põhja-Tallinnas elavale puudega inimesele või nende hooldajale.

Tammemägi väidab, et kinkekaartide eest maksti tagantjärele ja tegelik külastusring tehti 10. septembrist kuni 4. oktoobrini. Tammemäe väitel pole kinkekaardiaktsioon valimistega seotud.

Riigikogu erakondade rahastamise järelevalve komisjoni aseesimees Kaarel Tarand, kelle jaoks on Karin Tammemägi ja tema trikid juba tuttavad, tahab kinkekaardikaasuse esimesel võimalusel komisjonis luubi alla võtta.