Cashflow ehk Rahavoo lauamäng on maailmakuulsa ärimehest kirjaniku Robert Kiyosaki rikastumisõpikus „Rikas isa, vaene isa” tutvustatud mäng, mis meenutab esmapilgul Monopoli, vahendas Pealtnägija.
Cashflow’s pead sa täitma finantsaruannet ning kõik oma tehingud ja investeeringud üles märkima ja võidab see, kelle rahapaigutused mängu lõpuks kõige rohkem ära tasuvad.
Kuigi paljud finantsisad peavad Kiyosaki raamatuid nonsensiks ja raamatupidamise mõmmiaabitsateks, siis on ärimehi, kes arvavad teisiti.
Näiteks eksootilistes piirkondades miljardilisi kinnisvaraprojekte suunav Margus Reinsalu tunnistas Pealtnägijale, et Kiyosaki on rahatekkimise valemi kõige paremini lahti seletanud ning sama meelt on ka sajamiljonilise aastakäibega infotehnoloogiafirma AS Datel juhatuse liige Villem Alango.
„Enda arvates teadsin ma ärist ja rahast nii mõndagi, aga see mismoodi Kiyosaki nendele asjadele lähenes, see mulle imponeeris,” ütles Alango „Pealtnägijale”.
„Ta räägib asjadest, millest me kõik teame, aga mismoodi see meie tegeliku eluga seondub, selle peale me tihti ei tule.”