„Ettevõtte arvelt kindlasti võeti sularaha välja, aga finantsküsimuste eest vastutas Margus Dintšenko,” rääkis Pertelson. „Kui kuskilt sularaha välja võeti, oli see tema vastutus.”

„2 miljonit ei ole kindlasti kuhugi kadunud. Minu andmetel on kõik dokumendid selle raha kohta olemas,” selgitas Pertelson. „Oleme andnud ka audiitorile kõik vastused ja selgitanud summade kasutamist. Väidan, et kõik toimingud meie poolt on tehtud ausalt.”

„Kõigepealt ilmus Delfis uudis, et kriminaalasi on algatatud juriidilise isiku vastu, hiljem tuli uudis, et ka juhatuse liikmete vastu. Mina ei tea, kust see info pärineb,” kinnitas Pertelson. „Minuga ei ole uurijad selles küsimuses ühendust võtnud.”

Põhja politseiprefektuur alustas Delfi.ee andmetel 18. märtsil kriminaalmenetlust eelmise aasta suveni Haabersti perespordikeskuse AS (Arigato) juhatuse liikmeteks olnud Indrek Pertelsoni, Tavi Maastiku ja Margus Dintšenko vastu, kes oma töö ning tegevusega ei jälginud spordiklubi varalisi huve.

Põhja ringkonnaprokuratuuri esindaja Maria-Elisa Rannajõe ütles Päevaleht Online’ile, et prokurör Delfi kirjutatut ei kommenteeri – ei kinnita, ega lükka ka ümber.