Sel nädalal algatas politsei kriminaalasja Arigato spordiklubi hallanud Haabersti perespordikeskuse juhatuse esimehe Indrek Pertelsoni suhtes. Väidetavalt olla Arigatole ette nähtud summadest sularahas välja võetud kaks miljonit krooni ja see teadmata suunas teele lastud.

Pika pankrotisaaga peategelane Indrek Pertelson kutsus neljapäeval kokku pressikonverentsi, kus väitis raudkindlalt, et tema pole asjaga seotud ja raha liikumise kohta on firmal dokumendid olemas. „Tahtmatult olen sattunud viletsaima ärimehe konkursile,” ütles Pertelson ja lisas, et tema tegeles eelkõige spordiklubi arendamisega, rahatehingute eest vastutas juhatuse liige Margus Dintšenko.

Pandi tanki

Pertelson süüdistas nii endist suursponsorit ja Arigato rahastajat Eesti Talleksit kui ka pankrotihaldur Terje Eipret soovimatuses asja arendada, mis tingiski judoka tanki panemise ja süüdlaseks tembeldamise.

Lisaks süüdistas ta Eipret selles, et see nõustas Eesti Talleksit juba enne pankrotti ning oli ka pankrotti nõudnud põrandalahenduste firma Floorin osanik.  

Eipre eitas väidet, et ta oli olnud enne pankrotti Talleksi nõustaja, ning nimetas seda Pertelsoni enda fantaasiaks.

„Ma arvan, et Indrek teab väga hästi, kuhu see raha läks, sest ta oli ettevõtte sisuline tegevjuht,” ütles Eipre.