Sahlene sõnul pole ta plaadilepingut Virgini Rootsi osakonnaga veel alla kirjutanud, läbirääkimised on kestnud kaks kuud. “Kindel on see, et Virgin on väga hea ja tõsine plaadifirma ja mulle tundub, et ka nemad on plaadi väljaandmisest huvitatud, kuigi hetkel on siiski kindel ainult singli ilmumine,” märkis Sahlene.

Küsimusele, kas plaadile võib jõuda teisi eesti heliloojate kirjutatud laule peale “Runaway”, vastas Sahlene, et kõik sõltub laulude headusest. “Kindlasti on näiteks Kotkas-Paulus-Laisaar tiim teretulnud oma laule näitama ja pakkuma, aga kõik sõltub ikkagi sellest, kui hea konkreetne materjal on, mingeid automaatseid eeliseid ei saa ma kellelegi teha. Kirjutan ka ise väga palju muusikat ja kui kellegi teise kirjutatud loo oma plaadile võtan, siis mitte lihtsalt võtmise pärast, vaid see peab olema ikka väga hea lugu.”

Alar Kotkase sõnul on eurolaulu tiim seni pakkunud Sahlene’le ühte oma laulu, mis on Eestis varem avaldatud. “Loomulikult oleme me vägagi huvitatud, et Sahlene võtaks oma plaadile veel meie kirjutatud laule.”

Singlit eesti eurolauluga esitleb Sahlene neljapäeva pärastlõunal Park Hotellis. Promosinglile jõudnud versioon laulust on lindistatud Stockholmis Rootsi produtsentide, pillimeeste ja miksijate kaasabil. Promosingli kujunduse on teinud Mart Anderson, kaanepildi fotograaf Olga Makina. Sahlene stilist on Jana Hallas, soengu on teinud Priidu Allandi ja meigi Loore Härmat.

Eesti poodidesse jõuab singel tõenäoliselt järgmisel nädalal. “Müügisingel näeb välja täpselt samasugune, nagu promosingel, aga sellel on laulust rohkem erinevaid versioone,” täpsustas Alar Kotkas.

Neljapäeva, 9. mai õhtul annab Sahlene Tallinnas oma esimese avaliku kontserdi koos bändiga, esinedes kell 19.30 Tammsaare pargis toimuval Euroopa ühtsust reklaamival üritusel Euroopa päev. Sahlene saatebändis mängivad tema poiss-sõber Jimmy Wahlsten (kitarr), Jüri Mazurtšak (trummid), Raul Vaigla (bass), Rünno Tamra (klahvpillid), tausta laulavad Jelena Juzvik ja Dagmar Oja. “Sahlene esitab kontserdil põhiliselt omakirjutatud lugusid, aga ka näiteks töötluse Cyndi Lauperi loost “Girls Just Wanna Have Fun”,” märkis Alar Kotkas.