Ürituse korraldaja Tristan Priimäe sõnul muudavad alternatiivmuusika festivali võimalikult valutut korraldust Eesti enda inimesed, kes soovivad ise väga festivalile esinema tulla. „Probleem tekib lõpuks sellest, keda võtta ja keda mitte, sest väga häid bände on palju, kuid kohti piiratult,” sõnas Priimägi. „Välisartistide kaasamine pole meil ka kunagi väga komplitseeritud olnud, kui ainult väga ametlikult asju ajada, aga kui inimesed tunnevad kedagi või keegi ütleb festivali kohta häid sõnu, siis on see võimalik ära majandada.”

Tänavu olid Eesti artistidest saanud pääsu lavale Bad Apples, Id_rev, Badass Yuki, Tolmunud Mesipuu, Nevesis ja Tartu enda bänd Opium Flirt, mis subjektiivseid arvamusi hinnates sai ka kõige parema vastuvõtu.

Kuigi festivalide kirjutamata reeglite kohaselt peaks peo peaesineja tiitel minema viimasele artistile, kelleks tänavu oli brittide Seeland, siis kõige positiivsema kontserdielamuse pakkus Belgia bänd Kapitan Korsakov, kellel jäi tänavu kanda eelviimase esineja roll.

Live oli Belgia bändile kahe päeva jooksul juba teine, sest pea täismaja suutsid nad tuua ka päev varem Tallinna Telliskivi loomelinnaku saali.

Priimäe sõnul pole korraldajad veel piletimüügiandmeid kokku lugenud ja seetõttu täpset kasumi-kahjumi suhet veel ei tea, ent mingit põhjust rahulolematuseks polnud. „Kõik toimis, nagu pidi,” sõnas Priimägi.