Huvitavaimaks leiuks peavad politseinikud püstolit, sest viimast oli mitmes asjas täiendatud. Näiteks oli muudetud selle kaliibrit ja torule olid tehtud keermed summuti jaoks. Kas sellest on sooritatud mõni kuritegu, tuvastavad eksperdid kuu jooksul. Vähemalt sama kaua peab narkokuriteo ja relva ebaseadusliku omamise eest süüdistuse saanud Kuzjakin arestimajas istuma.

1994. aastal väljapressimiste eest karistada saanud Kuzjakin on kriminaalpolitseinike andmeil üks allilma juhtfiguure, kes juhtis aastaid peamiselt uute ja kallite autode varastamistele spetsialiseerunud rühmitust.

Ehkki rühmitust tunnevad jälitajad rohkem teise väidetava liidri - Stanislav Volkovi nime järgi, peetakse Kuzjakinit selle loojaks ja autoriteediks. Seda põhjusel, et väidetavalt just Kuzjakin on aastaid esindanud selle rühmituse huve ja sõnaõigust allilma «ühiskassas», mille juhiks peetakse Nikolai Tarankovi.

Politsei andmeil kuuluvad «ühiskassasse» viie Eesti suurima rühmituse liidrid, kes nõukoguna lahendavad oma konflikte, jagavad töömaastiku ja langetavad muid otsuseid.