Lasnamäe katustel ja keldrites maganud Kirsipuu varjas end hoolega. Operatiivtöö tulemusena õnnestus politseil talle siiski jälile saada ja esmaspäeva õhtul kella 22.30 paiku vahistada. Politsei uurib, kes põgenikku abistas.

Varem mitu korda karistatud korterivaras Imro Kirsipuu põgenes neljapäeval Tallinna linnakohtu juurest konvoibussist. Korterivarga konvoeerijate sõnul olid kõik bussi lukud kinni, kuid Kirsipuu oli võre tugiposti ära nihutanud.

Kirsipuu on ka varem põgenenud. Eelmise aasta juulis viidi toona Viljandi noortevanglas karistust kandnud vange meditsiinipunkti arstlikule läbivaatusele. Kirsipuu ja tema eakaaslane lõid metalltoru ja kangiga pähe meditsiiniõele, valve- ja järelevalveinspektorile ning kangutasid aknaraami ja trellid eest. Akna kaudu põgenes seitse noort vangi. Vangla meditsiiniõde sai peaajupõrutuse ja põrutushaavu, inspektoril tuvastati koljuluumurd, peaajupõrutus ja põrutushaavad. Siis tabati Kirsipuu nädal hiljem ühest Lasnamäe korterist, kus nooruk osutas politseinikele vastupanu ja üritas taas põgeneda.