Timm on tunnistajaks kriminaalasjas, mis puudutab temaga samas seltskonnas Lily privaatruumides viibinud 23-aastase Sergei viimisega enesetapule möödunud aasta 8. oktoobri ööl.

Sergei suri alkoholi ja uimastite üledoosi Lily kolmanda korruse sauna eesruumis, ent politsei käsitleb surmajuhtumit enesetapule viimisena.

Politseil on teada mees Timmi kaaskonnast, kes noormehe ööklubisse tõi ning talle uimasteid andis. Seni on kõik ülekuulatud baaritöötajad kinnitanud, et Timm ei viibinud tol ööl klubis ning surnu leidis ruume koristama saabunud baaritöötaja järgmisel päeval kella 12 ja 13.30 vahel.

Eile tunnistas Timm Sooviku sõnul siiski, et ta uinus tol ööl kõrvalasuva sauna ruumis pärast ohtrat vägijookide manustamist. Sauna kahe leiliruumi eesruumist avastasidki tunnistajad hommikul Sergei laiba.

Sooviku sõnul oli Sergei veres 3,4 promilli alkoholi. Ekspertiis tuvastas lahkamisel hukkunud noormehe verest ka heroiini ja morfiumi jälgi.

Timm ütles pärast ülekuulamist Eesti Päevalehele, et ta viibis tollel õhtul Lilys, ent noormeest ta ei tundnud ega kohtunud temaga ka tollel ööl.