ATKO ainuüksi selle aasta probleemide jada on kõnekas. Jaanuaris põles üks liinibuss Sauel tankla kõrval peaaegu maani maha. Veebruari alguses kaebasid sõitjad, et Saue liini bussi uks ei käi lahti ja osa istmeid logiseb. Ühistranspordi inspektorid koos politseiga avastasid, et bussil puuduvad ka liiniluba, kinnitatud sõiduplaan ja sõidukikaart. Veel avastas politsei, et bussijuht on rikkunud töö- ja puhkeaja seadust. Lõpuks tabati mõne päeva eest ATKO bussist juht, kes jõi roolis õlut ja oli nii purjus, et politsei alustas kriminaalmenetlust.

Saue linnavalitsus esitas juba jaanuari lõpus pärast bussipõlengut Harju maavanemale Ülle Rajasalule ettepaneku tunnistada Harjumaa Liinidele antud liiniluba kehtetuks. Maavanem ütles eile Eesti Päevalehele, et liinidel 190 ja 190A firma uuel nädalal enam ei sõida. „Tegime ettepaneku, et kui nad kommertsliiniga hakkama ei saa, siis jätku see kõrvale ja tegelegu avalike liinidega. Nad tegid mõistliku otsuse, loobusid ja liiniluba tühistatakse,” kinnitas Rajasalu.

ATKO Grupi juhatuse liige Margo Tomingas ütles, et Saue olevat viimastel aastatel toetuste ja liinikujundusega eelistanud Hansabussi huve. „Seega tulenevalt liini madalast tulukusest ja Saue soovist lõpetame liini teenindamise,” sõnas ta.