Juba täna õhtul jõuab ETV eetrisse 1969. a valminud Jüri Müüri dokumentaalfilm „Leelo”, millest aastakümneid näidati eestlastele vaid tsenseeritud varianti, ning seejärel näidatakse otseülekannet Tallinna Admiraliteedi basseinist, kuhu Ruhnu Karu toob peotule.

Homme kell 10 algavad ETV2-s ülekanded laulu- ja tantsupeo proovidelt. ETV2-s ongi ülekandeid ligi kaks korda rohkem kui ETV põhikanalis ja kui ETV on peo esinduskanal (seal näidatakse ülekandeid tantsupeo etenduselt, rongkäigust, laulupeo kontsertidelt), siis ETV2 on pigem alternatiivkanal, mis keskendub peo telgitagustele: proovid, ajakohane teave külastajatele peo, ilma, transpordi jms kohta.

Olulisemad verstapostid ETV vaatajale on reedel kell 18.55 tantsupidu, laupäeval kell 13.55 peo rongkäik, kell 19 laulupeo I kontsert ning pühapäeval kell 13.55 laulupeo II kontsert.

Vikerraadiogi toob otseülekandena koju kätte mõlemad laulupeo kontserdid, otsereportaaži rongkäigust ning teeb lülitusi laulu- ja tantsupeo proovidele. Peolainel on lähipäevil ka Raadio 2 ja Raadio 4.