"Keskerakond on küll väitnud, et sellel reklaamil ei ole nendega mingit seost. Samas on kohukesereklaam äravahetamiseni sarnane Keskerakonna logo ja sümboolikaga, ehk kasutatud on Keskerakonna omandit. Kuna Keskerakond on tänaseks kinnitanud, et nad ei nõua reklaami eemaldamist, on tegu kõlvatu reklaamiga, mis alavääristab seaduskuulekat käitumist või õigustab seaduserikkumist kui eesmärgi saavutamise vahendit. Kõlvatu reklaam on aga seadusega keelatud," ütles Ligi.

Ligi sõnul ei ole Reformierakonnal illusiooni, et see petuskeem oleks lihtsalt tõestatav, sest need regulatsioonid on kehtestud eeldusel, et eksisteerib vähemalt elementaarne seaduskuulekus ja austus avaliku arvamuse vastu.

Keskkerakonna liikmest parlamendisaadik Evelyn Sepp kinnitas täna, et nende erakond pole kohukese reklaamiga kuidagi seotud. "Kohuke on piimatoode. Keskerakond on poliitiline ühendus. Kohukesi toodab Tallinna Piimatööstus, see on nede kommertstegevus. Keskerakonna poliitikat kujundavad aga tema liikmed ja valijad ning see on maailmavaateline ühendus," teatas Sepp.