Tallinna autobussikoondise AS (TAK) avalike suhete juht Sirje Roht rääkis Päevaleht Online'ile, et all terminalis oli busside sõidurajal mingil hetkel umbes 15 sentimeetrit vett. "Suurtele autobussidele ei tee see iseenesest midagi, eriti kui nad tasakesi peatusse sõidavad," lisas Roht.

Probleem oli tema sõnul aga selles, et inimesed ei saanud bussi peale. "Ootesaalis oli samuti kümmekond sentimeetrit vett ja reisijad pidid kingad näpu otsa võtma ja paljajalu vees sumpama," lausus Roht.

Bussid suunati Rohu sõnul ringi ja need peatusid erakorraliseks olukorraks ette nähtud maapealsetes peatustes terminali kõrval Laikmaa tänaval.

Viru keskuse haldusjuht Rain Luks märkis, et vihmavee tõttu suunati bussid ümber umbes tunnikeseks, kella üheksast kümneni. "Kui nii palju korraga tuleb, siis linna trassid ei suuda vastu võtta," selgitas Luks, miks nõnda ohtralt vett bussiterminali jõudis.

Luks lisas, et olukord lahenes üsna kiiresti. "Õnneks ei kestnud väga kaua. Tunnike oli seda aega, kui bussid ei saanud alla," selgitas ta. Bussid suunati maapealsetesse peatustesse tema sõnul kohe, kui vesi enam ära ei voolanud.

Luksi sõnul ei ole tänuvu bussiterminalis sellist uputust olnud, kuid kuna nädala lõpuks lubab ilmajaam sarnast veehulka, siis võib mehe sõnul veel sel nädalal sama olukord tekkida.