Wikitraveli ingiliskeelsel leheküljel võis reisihuviline lugeda Eesti kohta järgevat: „Ole ettevaatlik rääkides Eestist endise Nõukogude Liidu kontekstis, eriti nende noorte seas, kes vaevu seda perioodi mäletavad. Nende ettekujutustes okupeeris Nõukogude Liit Eesti ja igasugune Nõukogude või Vene tavade kiitmine ei leia etniliste eestlaste poolt tõenäoliselt mõistmist.“

Samuti teatas kellegi poolt reisijuhti lisatud Eestit tutvustav tekst, et paljud vanemad kui 25-aastased eestlased ei pane pahaks kui neid kogemata „nõukogude inimesteks“ nimetatakse.

Kahtlaselt sarnanane lause leidub ka Lätit tutvustaval lehel: „ole ettevaatlik mainides etnilistele lätlastele Lätit Nõukogude Liidu kontekstis.“

Seejärel nenditakse samuti nagu Eesti puhul, et kõige vastalisemad Nõukogude temaatikale on nooremad lätlased.

Wikitravel.org on reisijuht, mida saavad kõik internetikasutajad oma ära nägemise järgi muuta ning sinna oma reisidel kogunenud märkmeid ning tähelepanekuid lisada.

Veebipõhisel reisijuhil jätkub kasutajaid üle kogu planeedi ning hiljuti valis ajakiri Time Wikitravel.org’i maailma 50 parima veebikülje sekka.