"Meie hotell on Eestis ainulaadne seetõttu, et siin on spetsiaalsed peretoad ja lastele mõeldud mängutuba. Lisaks pakume lastemenüüd," lausus Reval Hotel Central tegevdirektor Anu Vähi. ""Tere Kool" taolised üritused on alati saanud sooja vastuvõtu osaliseks ning seetõttu ootame ka tänavu rohket laste osavõttu."

Kolme päeva jooksul õpetatakse lapsi marmorküünlaid värvima ja ehteid tegema ning tüdrukuid meikima. Nendel, kellel on huvi toiduvalmistamine vastu, on võimalik Café Kompass kokkade abiga viineripirukaid küpsetada ning ketšupiga joonistada. Lisaks tutvustatakse lastele ralli-, politsei- ja tuletõrjeautot. Kohapeal tegeleb lastega telesaatest "Jälle see Jäpe" tuntud Tibu.

Pühapäeval läheb loosikupongide omanike vahel loosimisele hulgaliselt auhindu Kinder Surprise'ilt ja kõikvõimalikke üllatusi. Loosimise peaauhinnaks on viinereid täis minikülmik, mille on välja pannud AS Rakvere Lihakombinaat.

Loosikupongi saavad kõik lastemenüüst toidu tellinud lapsed. Reedest pühapäevani on Café Kompassis põhirõhk lastemenüül ning iga päev pakutakse lastele oma päevapraadi. Laudades on täitmiseks korrutustabel, mille teisel küljel on loosimiskupong.