Kirjale lisatud asendiplaanidest selgub, et maatüki 1 all mõeldakse üht Kalevi staadioni varuväljakut. Papli 38 on suvalise aadressi ja kujuga tükk Tervise Paradiisi lähedal rannaroostikus, Aisa 12 laste mänguväljakuks ja Pardi 2a neljaks elamukrundiks planeeritud riigimaa.

Neljast krundist kõige "magusam" on kruusaga kaetud muruväljak Ranna puiestee pikenduse ääres Side ja Kuuse tänava vahel. Suviti peatub seal tivoli, muul ajal aga püüab ligi 30 kettaheitjat, odaviskajat ja vasaraheitjat jalgpalluritega ruumi jagada.

"See on ainuke koht Pärnus, kus üldse veel midagi heita või visata saab," ütles kergejõustikutreener Ando Palginõmm. "Ühisgümnaasiumi staadion on kunstkattega, Raeküla jalgpallurite päralt ja Kalevi staadionil võivad oda visata vaid üksikud tipud."

Spordiseltsi Kalev Pärnu organisatsiooni esimehe Mati Killingu sõnul oleks Kalevi staadionile rahvusvaheliste võistluste toomine mõeldamatu, kui sportlased harjutusväljakutel ette valmistada ei saa. "Ainult jalgpalluritele mõeldud muruväljakule ei mahu nad ära, juba praegu tuleb heitjate ja jalgpallurite vahel hoolega aegu klapitada," lausus ta.

Pärnu ei nõustunud maa-ameti ettepanekuga arvata Ranna puiestee 4 aadressi kandev staadioni harjutusväljak riigi maareservi, et sinna elamuid ehitada. "Kõne all olev ehituskrunt asub ranna läheduses, kus üha kasvava külaliste hulga sõidukite parkimine on tervikuna lahendamata," ütles abilinnapea Riina Müürsepp.