Enne raamatu ilmumist meedias avaldatud tutvustuste kohaselt tuuakse seal päevavalgele kuninga väidetav aastapikkune afäär laulja ja modelliga, kelleks ajalehe Expressen teatel oli Camilla Henemark – kunagine ansambli Army of Lovers liige, kelle isa on nigeerlane ja ema rootslanna ja kes kunagi juhtis erootikamaigulist telesaadet. „Mõnikord nägi kuningas välja nagu armastusest segane koolipoiss ja ükskord rääkisid nad üheskoos üksildasele eksootilisele saarele põgenemisest,” väidetakse raamatus. Suhe olevat leidnud aset 1990-ndate lõpus ja kuninganna Silvia olevat sellest teadnud, vahendas thelocal.se.

Ühes peatükis on juttu erapidudest ühes Stockholmi klubis 1990-ndate algul, mil seda pidas maffiategelaseks nimetatud Mille Markovic. Väidetavalt olevat ku­ningas regulaarselt lasknud klubi reserveerida esmaspäeva õhtuks ning nautinud seal head ja paremat modellide seltsis. Markovic olevat sellise patrooniga vä­gagi rahul olnud, sest see vähendanud politseivisiitide ohtu.

Küll aga olevat julgeolekupolitsei Säpo tegelenud jälgede kustutamisega, otsides läbi kuningaga pidutsenud naiste kodusid ja püüdes muul moel saada neilt kätte kompromiteerivaid fotosid ja negatiive.