Maja ehitanud Atsi Pupi väitel on rohelist värvi kolmekorruseline elumaja täpne Cheopsi püramiidi vähendatud mudel, mistõttu on majal tervendav mõju. Pupp rääkis aasta algul, et plaanib perega linnast maale püramiidmajja kolida. Kuna meest on ajakirjanduses süüdistatud salaviinäris, mille abil ta maja üles ehitas, ei julge pere seal elada ja seetõttu tahabki Pupp püramiidmajast lahti saada.

Pupp rääkis Raadio Pärnule, et kolib perega hästi kaugele, kust teda pahatahtlikud inimesed kätte ei saa. Pupi väitel ei olnud ajakirjanduse kahtlustel mingit alust ja tal on plaanis tema kohta laimu avaldanud väljaanded kohtusse kaevata.

Hoone projekti tegi arhitekt Kaido Lepp, hoonele on paigaldatud 21 katusakent ja maja on kaetud Icopali kärgkattega. Sise- ja välisseina vahe on soojustatud 25 cm klaasvilla kihiga. Vahelaed ja kogu maja konstruktsioon on tehtud puidust. Elamus on kolmel korrusel kuus tuba, köök, wc-ga vannituba ning puudega köetav veega põrandaküte. Maja saab vee oma puurkaevust ning kanalisatsioon suundub oma settekaevu.

Pupile andis niisuguse maja ehituseks inspiratsiooni mõttetark Gunnar Aarma. Hoone asub paari tuhande aasta vanuse muinasküla keskuses. Pupp selgitas, et maja on paika pandud täpselt hiina muistse õpetuse feng-shui reegleid arvestades, uksega lõunasse.

Pupile kuulub samuti teisel pool maanteed maa, kuhu ta soovis rajada kalakasvanduse ja kämpingu. Nüüdseks on Pupi sõnul kõik plaanid vastu taevast lennanud, osa maad kavatseb ta samuti müüa.

Septembris seostati Puppi seoses Pärnumaa metanoolikatastroofiga salaviinaäriga. Eesti Päevalehe andmeil kontrollis politsei, kas kahe alaealise lapse isa Pupp võis enda uue püramiidikujulise maja ehitada ebaseaduslikust ärist teenitud rahaga.