Kolm vastasmajade elanikku kirjeldasid, kuidas nad on pugenud magama tänavast kõige kaugemal asuvatesse tubadesse, kuid kõik pereliikmed sinna siiski ei mahu. Sauna 1 asuva klubi ja korterite vahel on kõigest viis meetrit kitsukest kivitänavat.

Tervisekaitseinspektsiooni pressinõunik Agnes Jürgens ütles, et inspektsiooni füüsika kesklabor tegi 16. jaanuaril Sauna 6 kahe korteri elutoas müramõõtmised ja tuvastas, et ööklubi tekitatav müra ületab lubatud piirmäärasid. «Lubatud on 30 detsibelli, tuvastati aga 35,1 ja 33,1 detsibelli,» lausus Jürgens.

Kohe pärast tulemuste teadasaamist võttis ööklubiga ühendust tervisekaitsetalituse inspektor, kes teavitas neid elanikke häirivast mürast ja soovis mürataseme vähendamise abinõude plaani. See on nüüdseks koostatud, samuti lubas klubi tellida uue müramõõtmise ja esitada tulemused tervisekaitsele.

Põhja politseiprefektuuri pressiesindaja Madis Tilga andmetel on politsei saanud alates Angeli avamisest Sauna tänavale seoses valju muusikaga kokku 13 kutset, neist kaks otseselt Angelisse. «Seoses avaliku korra rikkumisega on saadud neli väljakutset,» sõnas Tilga.