"Võtkem alanud kampaaniat kui virtuaalset meeleavaldust, kuhu igaüks võib tulla oma loosungiga. Kus igaüks saab öelda, mille vastu täpselt ja mis põhjustel ta on. Me ei tee valju kriitikat kriitika enda pärast, vaid kutsume üles mõttevahetusele," kirjutas Edgar Savisaar oma blogis.

"Neid, kes veel Reformierakonna poliitikasse usuvad, on aina vähem. Palju enam on neid, kelle meelest see erakond on Eestit ja siin elavaid inimesi alt vedanud," märkis ta. "Kõigile neile, kes nii arvavad, lõimegi internetis keskkonna, kus nad saavad enda arvamusest teistele teada anda, leida kaasamõtlejaid ja liituda aktiivsete, iseseisvalt ja oma peaga mõtlevate Eesti inimestega, et anda teada – meile selline valitsemine ei sobi".

"Eestis on kümneid kordi kogutud allkirju millegi vastu. Hea ja lihtne meetod tähelepanu võitmiseks. Allkirjade kogumises iseenesest pole midagi halba," märkis Savisaar ja meenutas, et "Keskerakond kogus koos Rahvaliiduga üle saja viiekümne tuhande allkirja Eesti Raudtee ja Eesti Energia müügitehingute vastu, mida Laari omaaegne „Kolmikliidu“ nime kandnud valitsus kavandas".