Tallinna kultuuripealinn, mis niigi suure hulga raha on kulutanud administreerimiskuludeks, sai tänase linnavalitsuse otsusega juurde veel nõukogu liikmeid. Seni 9 liikmelisest sihtasutuse juhtide tegevust jälgiv ja nõuandev nõukogu sai 11 liikmeliseks.
Tagasi kutsuti Kaubandus-tööstuskoja juhatuse liige Cardo Remmel, kes sügisel lahkus Rahvaliidu ridadest ja asus Pärnus ühte paati Keskerakonnalt võimu võtnud Toomas Kivimägiga.
Linnavalitsus otsustas seejärel nõukokku nimetada nii linnapea Edgar Savisaare nõuniku ja keskerakondlase Moonika Batrakova, samuti keskerakondlase ja Tallinna lauluväljaku juhataja Riho Rõõmuse ja sotsiaaldemokraadi Katrin Saksa.
Nõukogu esimehena jätkab linnapea Edgar Savisaar, lisaks kuuluvad nõukokku ettevõtlusameti juht Kairi Teniste, abilinnapea Kaia Jäppinen, kultuuriministeeriumi kantsler Siim Sukles, Eesti linnade liidu juht Jüri Võigemast, EAS-i juhatuse esimees Ülari Alamets, kultuuriväärtuste ameti juhataja Anu Kivilo ja linnavolikogu keskerakondlasest liige Tarmo Lausing.