Tema sõnul on ka igal veidigi tuleviku peale mõtleval inimesel säästud ja tema säästud lähevad antud juhul advokaadi peale. “Kuid minu puhas nimi on mulle tähtsam kui 10 000 või üle selle krooni,” ütles Väli, lisades, et ta peab paar kuud kõvasti kokku hoidma.

Tallinna volikogu esimehe Edgar Savisaare nõunik Väli teenib kuus koos lisatasudega umbes 10 000 krooni. Eesti paremaid ja kallemaid advokaate Simon Levin töötab advokaadibüroos Heta, mille kehtestatud hinnakirja järgi tasub juriidiline isik advokaadi tunnitasu 1500 krooni ja eraisik 1300 krooni. Sellele lisandub käibemaks.

Väli sõnul oli Levin esimene advokaat, kes talle pähe turgatas kui suurepärane protsessualist.

“Esimese astme kohtus arvasin, et suudan kohtunikele ise asja olemuse selgeks teha. Eksisin ja saingi kohe tutistada,” nentis Väli.

Savisaare nõuniku sõnul selgub summa, mis ta advokaadile peab maksma, pärast detsembris toimuvat kohtuistungit.

Väli oli enda sõnul hämmastunud, et avalikkust huvitavad tema rahaasjad. “See on minu probleem, mis puudutab mind isiklikult väga teravalt. Ju ma siis olen suuteline maksma seda summat, mida minult küsitakse. Kui see käiks mul üle jõu, poleks ma Levinit võtnud,” lisas Väli.

Tartu linnakohus mõistis Väli (27) juulis süüdi selles, et töötades 1993. aasta suvel Tartu eliithotelli Taru portjeena, omastas ta väidetavalt ühelt Saksa turistilt 13 800 krooni.