Ööd muutuvad soojemaks, kuid selgetel öödel külmaoht püsib, teatas EMHI.

Teisipäeval taandub kõrgrõhuala ida poole, päeval läheneb üle Läänemere madalrõhulohk. Õhtul vihma võimalus suureneb nii saartel kui Lõuna-Eestis. Tuul pöördub kagusse, õhtul läänekaarde . Öösel on -1…+4, päeval 12..17, rannikul kohati 6..8°C.

Kolmapäeva öösel liigub madalrõhulohk üle Eesti, päeval tugevneb Läänemerel kõrgrõhuhari ja liigub itta. Öösel sajab vihma, hommikul alates Lääne-Eestist selgineb ja sadu lakkab. Puhub läänekaarte tuul. Öösel on +1..+5, päeval 5…10°C.

Neljapäeval määrab ilma Norra merele saabuva tsükloni kaguserv. Hommikul alates saartest sajab vihma. Tuul on edelast. Öösel on -2..+3, päeval 6..11°C.

Reedel liigub tsükloni kese Skandinaaviale. Selle lõunaservas sajab kohati vihma peamiselt öösel ja hommikul. Puhub edelatuul. Sooja on öösel 2…7, päeval 8..13, Lõuna-Eestis võimalik kuni 18°C.

Laupäeval liigub tsüklon üle Soome ida poole. Eestis sajab päeval kohati hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul. Öösel on sooja 2…7, päeval 10…16, rannikul paiguti 6°C.

Pühapäeval pöördub tuul tsükloni järel loodesse, päeval põhjakaarde. Olulist sadu pole ette näha. Öösel langeb õhutemperatuur 0..+5-ni, päevasooja tuleb 6..14°C.

Esmaspäeval läheneb päeval tõenäoliselt üle Skandinaavia järgmine madalrõhuala ning toob õhtuks paiguti vihma. Öösel on tuul nõrk ja muutlik, päeval võib edelatuul tugevneda. Öösel on –2..+3, päevasooja 8..15°C.