Sel aastal oli konkursile esitatud 13 tööd, millest suurema osa moodustasid vaateaknad. Konkursile oli esitatud ka 2 hoone terviklahendust, mis leidsid komisjoni poolt ka äramärkimist, kuid ei osutunud valituks kolme parima hulka.

Sel aastal pälvis esimese koha lillekaupluse vaateaknad, Tartu mnt 28, OÜ Aita Liiva Lilled. Teise koha saavutas kaupluse Trendtekstiil vaateaknad, Väike-Karja tn 3, OÜ Trendtekstiil. Kolmandale kohale tuli kaupluse Juveel vaateaknad, Pärnu mnt 8, OÜ Juveel

Võitja Aita Liiva sõnul ei kasutanud ta oma kaupluse akna kujundamisel spetsiaalse disaineri abi, vaid kujundas vaateakna koos oma tütardega, kellega ta ühiselt oma äri peab.

"Vaateaken ei ole ainult reklaam ärile, vaid soovi korral oleme seda ka nõus oma klientidele müügiks pakkuma," sõnas teise koha võitnud Trendekstiil kaupluse esindaja.

Kolmanda koha võitnud juveelikaupluse esindaja sõnul on teretulnud hea silmaga kaupluste omanikud, kes suudavad pakkuda atraktiivseid lahendusi oma akendele, ent kui enda silmast väheks jääb julgeb ta alati soovitada professionaalide poole pöördumist, kes vajadusel aitavad ummikust välja tulla.

Lisaks auhinnalistele esimesele kolmele kohale leidis hindamiskomisjoni poolt äramärkimist Tartu mnt 53 kinnistu, kui terviklik lahendus ning Ballys kasiino samuti kui terviklik ja läbimõeldud lahendus.