Ettevõtte teatel väljuvad reisid Regina Baltica remondi ajal mõlemast sihtsadamast üle päeva. Tallink ei osanud hinnata, millal alus taas liinile naaseb.

Regina Baltica reisijad Tallinnasse toimetava reisi- ja kaubalaeva Vana Tallinna tänased reisid jäävad ära, alus väljub sõiduplaani kohaselt taas homme.

Tallinki kinnitusel võetakse ühendust kõikide ärajäävatele reisidele broneeringu teinud või pileti ostnud inimestega, et leida sõiduplaani muudatustest tingitud võimalikele ebamugavustele ja probleemidele reisijale sobiv lahendus. Täiendavat teavet sõiduplaani muudatuste kohta saab Tallinki infotelefonil 640 9808 või e-posti aadressil booking@tallink.ee

Stockholmist Tallinna teel olnud reisiparvlaev Regina Baltica sõitis 27. septembri õhtul tehnilise rikke tõttu madalikule. Laeval viibinud reisijad viga ei saanud ja toimetati pärast aluse madalikult lahti pääsemist ohutult Kapellskäri sadamasse.

Esialgsel hinnangul põhjustas madalikule sõidu masinarikkest tulenenud voolukatkestus, mis halvas aluse juhtimissüsteemid. Madalikule sõidu tagajärjel sai laevakere kannatada ja alus suundub remondiks ning avarii põhjuste väljaselgitamiseks Soome Turusse.

Tallinna-Stockholmi liinil sõitev Regina Baltica on ehitatud 1980. aastal. Alus on 145 meetrit pikk ja võtab pardale kuni 1500 reisijat ja 810 liinimeetrit sõidukeid.