„Ma arvan, et need on sedavõrd tõsised süüdistused meie erakonna esimehe aadressil, et siin tuleb väga selgelt Postimehel öelda, kas neil on mingeid fakte ka või on see kõik kuulujutt,” sõnas Seppik Päevaleht Online’ile. „Lugesin artikli läbi, aga seal ei ole mingeid fakte. Asetaksin selle kõik valimiseelsesse konteksti. Väga raske on kommenteerida, kuna pole aimugi, mis ettekanne see võiks olla ja mis on selle sisu.”

Seppik kordas, et tegu on väga tõsiste süüdistustega, mille tõestamiseks peavad olema ette näidata faktid. Presidendile, peaministrile ja siseministrile saadetud ettekanne – kui selline üldse on olemas – on kindlasti riigisaladus, tõdes Seppik.

„Ma ei kujuta ette, et selline asi võiks üldse lekkida, kuigi näete ka tänases Ekspressiks, kus terve jälitusinfo jälle lekib. Seda ei tohiks juhtuda, mis Ekspressis avaldatud, aga juhtub,” tõdes Seppik. Ta ise luges Postimehe uudist lehe veebiküljelt ja kuulis refereeringut ka raadiost. Erakond seda teemat veel arutanud ei ole, kuid mingi seisukoht tuleb Seppiku sõnul Savisaarel siin võtta.

„Eks Savisaar peab selle kohta avalduse tegema, rünnak on ju otse tema vastu ja tema nimega seotud,” ütles Seppik. Ta lisas samas, et praegusel ajahetkel, mõned kuud enne valimisi, tuleb võtta kõiki poliitikuid puudutavaid ettekandeid valimiseelses kontekstis, ükskõik kui õiged või valed need on.

„Meie erakond on ka varem igasugu asjades süüdistatud. Ma ei oska öelda, kas see süüdistus vastab tõele või mitte. Enne peaks ju teadma ikkagi fakte, millal, mis ja kuidas. Loodan, et see ei vasta tõele või suudab Postimees siis seda tõendada,” lisas Seppik.