„Muudame Crepi kohviku Trepp igal neljapäeval Setu saatkonnaks Tartus, paneme üles lipu, toome kohale parimad söögitegijad, rääkimata pillimeestest,” rääkis Setumaa ülemsootska Ahto Raudoja. Ta lisas, et sai Crepi omaniku ja juhi Priit Palgiga kokku Setu kuningriigi päevadel, kust asi hargnema hakkas. Palk ise oli vaimustuses setude aktiivsusest oma asja ajamisel. „Kuna Tartus on samal ajal sõpruslinnade rahvusköökide päevad, siis mõtlesin, et tegelikult on eksootilisi toite ka Eestis olemas,” põhjendas Palk oma valikut.

„Seeneroog kruupidega, sibula- ja mädarõikavahuga, sült, sõir, peedi- ja kõrvitsakoogid,” loetles Kerti Vissel sellel kolmapäeval ja neljapäeval pakutavaid roogi. Koos oma õdede Triinu ja Kadriga moodustavad nad köögikomando nimega Kolmõ Sõsarõ Hõrgutis. „Kõik ained ja ka nõud võtame Setumaalt kaasa,” lisas Kerti.

Järgmisel nädalal peaks Tartusse jõudma ka kõige eksootilisema nimega Setu roog, supp „Ver­rev suulliim”, millel pole liimiga midagi pistmist. Tegemist on hoopis punase ehk siis vereva külmsupiga, mille nimi tuleb sõnadest „suul” (sool) ja „liim” (leem).