"Ja see otsimine lõppes sellepärast sellega, et see peaks olema Keit Pentus-Rosimannus, kuna juhatus oleks olnud vastu kellegi väljast toomisele. Hästi kasvatatud inimene ei puhke selle koha peal laginal naerma! Kuidas see otsimine välja nägi?" ironiseeris Kallas.

Liidrina on Kallase sõnul juhil kaks varianti - suruda maha teisitimõtlemine või kuulata neid, kes teisiti arvavad. "Mina pooldan seda teist varianti. Jah, see võtab aega, nõuab vaeva, alati ka ei õnnestu. Aga tark liider kuulab alati väga tähelepanelikult, mida tema kriitikud räägivad. Tark valitsusjuht, tark minister kuulab tähelepanelikult, mida opositsioon räägib. Kas ta seda tunnistab ja avalikult möönab, on iseküsimus, aga igal juhul kuulab ta tähelepanelikult. Tegelikult saad sa ju aru, et neil on mõne koha pealt õigus," sõnas Kallas.

Kallas tunnistab samas, et Rõivas on talle erakonna nooremast põlvkonnast sümpaatne. "Ühest küljest küll öeldakse, et ta peaks distantseeruma perekond Rosimannusest. Aga kui mulle keegi ütleks, et distantseeri ennast oma lapsepõlve-või ülikooliaegsetest sõpradest, siis ütleksin: te olete lolliks läinud. Nii et ehk on Taavi Rõivasega sama lugu. See on tema punt. Väga raske on seda ust kinni lükata. Ja eks ta tahab valimisi võita".