“Küsisin, kellega ma räägin ja milles probleem,” kirjeldab Stepanjan sündmuste kulgu. Tuli välja, et toru teise otsas on keegi Milvi, kes olla eelmisel päeval tema vastuvõtul käinud. Aga kuna imearstil olnud parajasti tegemist, siis tegelnud Milviga tema assistent.

Missugune ta välja nägi? Selgus, et nägi välja nagu 50aastane mustlasnaine.

Veel selgus, et isehakanud assistent oli pannud Milvile ka diagnoosi - “teil on needus peal”. Käsirahaks selle mahavõtmise eest kasseeris mustlane Milvilt 2500 krooni.

Kuuldud summa kargas Stepanjanile eriti kõrva. Tema enda taks seansilt on 150 krooni.

Tartu paarinädalastel töövisiitidel resideerib parapsühholoog võõrastemajas Tartu. Abivajajad ootavad oma järjekorda ukse taga hotelli koridoris. Teel sinna, juba fuajees oligi mustlane Milvile käpa peale pannud.

Milvi jutust koorus, et järgmise kohtumise määras “assistent” sinnasamma hotelli fuajeesse. Lepitud ajal läks kohale ka Stepanjan.

“Ma ei jõudnud mustlast veel politseiga ähvardadagi, kui ta juba Milvi kaasa haaras ja minema vedas. Mulle hõikas veel, et: “Ma teda aitan! Meil on kõik hästi!””

Stepanjan näeb hästioleku läbi: “Eks lollitab naist, hoiab teda needuse hirmus ja koorib paljaks. Kahjuks pole mul selle Milvi telefoninumbrit. Hoiataksin, et mustlane hakkab teda igal palga- või pensipäeval kummitama. Küll ta välja uurib, millal õige päev on. Tsõganski gipnoz - sellest ei pääse seni, kuni Milvilt veel midagi võtta on!”