Keskerakond ja SDE kinnitasid koalitsioonileppe.

SDE Tallinna piirkonna juhatus esitas erakonna esimehe Jüri Pihli abilinnapea ja partei aseesimehe Katrin Saksa linnavolikogu aseesimehe kandidaadiks. Keskerakond teatas, et Tallinna linnavolikogu esimehe ametikohale kandideerib Toomas Vitsut.

SDE Tallinna piirkonna juhi Jaak Juske sõnul on kokku lepitud veel ka selles, et sotsiaaldemokraadid saavad kolme Tallinna linnaosa halduskogu esimeeste kohad ning kolme linnavolikogu komisjoni juhi kohad. Mis linnaosade halduskogudest ning mis komisjonidest jutt on, Juske täna veel täpsustada ei soovinud. "Homme saab lähemalt rääkida," ütles ta Päevaleht Online'ile. 

Jüri Pihli sõnul annab koalitsioonilepe head eeldused, et tagada aus, läbipaistev ja tõhus linnajuhtimine. “Säästva arengu ja järelvalvega tegeleva abilinnapeana saan seista just nende väärtuste eest,” märkis Pihl SDE pressiteates.

Eesti Päevalehe reporter küsis Keskerakonna piirkondliku juhatuse kokkusaamisel viibinud linnapea Edgar Savisaare käest, kas poleks olnud viisakas pakkuda partneritele olulisemaid kohti. "Linnas on kõik kohad väga olulised," vastas Savisaar.
 
Koalitsioonilepe kirjutatakse alla homme Tallinna linnavolikogus.