„Me kohtusime eelmisel nädalal Swedbanki ja EMT-ga enne teema avalikuks tulemist ja kõigile teistele helistasime vahetult enne pressikonverentsi ning üldiselt oli suhtumine mõistev,” sõnas Järv.

Kolmanda suure toetaja – Saku õlletehase tegevjuht Veli Pekka Tennilä see-eest oma sõnavõttudes kuigi toetav pole olnud. Saku õlletehase turundusjuht Kadri Ärm tunnistas, et tegevuskava sponsorluse jätkamisest pannakse paika siis, kui on saadud lisatõendeid. „Meie ei ole veel mingeid otsuseid teinud ja me oleme äraootaval seisukohal. Nagu ütles ka tegevjuht, et me ootame ära täpsemad faktid ja seejärel teeme otsuse,” lausus Ärm.

Üle-eelmisest nädalast alates pideva meediatähelepanu all olnud suusaliit suutis oma selja taha koondada iga valdkonna absoluutsed tipptegijad. Kui advokaat Aivar Pilv ja doktor Jüri Laasik osalesid ka pressikonverentsil, siis pidevalt sarjata saanud suusaliidu meediasuhtlust nõustas suhtekorraldusettevõtte Corpore juht Meelis Kubits. „Kubits nõustas meid üsna viimases lõpus. Kui neljapäeval Delfi esimest korda kirjutas, siis tuli Kubits meile appi,” lausus Järv ja lisas, et Kubitsa tõi meeskonda Mati Alaver. „Algul saime oma jõududega hakkama, aga lõpuks, kui asi väga kuumaks läks, enam ei saanud.”

Laupäevases Õhtulehes suusaliidu nõustajaks nimetatud suhtekorraldusettevõtte KPMS juhi Henri Käsperi sõnul avaldas tabloid lihtsalt Ivo Rulli fantaasiat, millel tõepõhja all ei olnud. KPMS oli varem tegev Kristina Šmigun-Vähi meediakonsultandina.