Kas ja kus Teid suvel esinemas võib näha? Superstaari-saade tegi Teie nime Eestis kahtlemata tuntuks, nii et kas see tõi kaasa ka koostööpakkumisi?

Jah, nii mõnedki bändid soovisid koostööd teha. Pärast saadet lõin kaasa "Suvegurmee" tuuril, mis oli edukas.
Selliseid pisemaid muusikaga seotud projekte/esinemisi on samuti ette tulnud ja veel juhtumas. 8.-9. augustil näiteks toimub Kärdla laululaval ja Haapsalu Piiskopilinnuses kontsert "Laulus on Eestit", kus minagi laulan.
Aasta lõpus on ilmselt üks tuur ehk plaanis, kuid sellest on vara veel rääkida. Sügisel lähen stuudiosse.

Kellega Te Eesti muusikutest meelsasti koostööd teeks?

Sven Grünberg, Olav Ehala, Vaiko Eplik, Taavi Laatsit, Villu Veski ja veel mõned on Eesti mastaabis päris huvitavad heliloojad.

Kas Teilt on millalgi varsti ka plaati oodata?

Ma ei julge veel mingit daatumit välja hõisata, kuna olen selline pikaldane nokitseja tüüp. Idee plaat välja anda on mul juba ammu plaanis olnud.Õigupoolest neid projekte on koguni kaks - esimene on rohkem eksperimenteerivam ja kerglasem(ambient/pop//jazz/industrial/ ) ja teine veidi käredam (space/pop/progerokk/metal). Eks siis lähitulevikus paistab, missugust projekti ma varem lihvima hakkan... Kindlasti on sel aastal plaanis paar singlit välja anda, selles pole kahtlustki.

Kas Teil veidi ei kripelda, et teismelistele suunatud telesaade tõi Teile tuntuse, aga Melotrap ja Irdhing mitte?

Kindlasti mitte.Telesaadetel on alati suur vaatajaskond. Nii Melotrap ja Irdhing said just nii tuntuks, kui palju parasjagu bändis ambitsiooni ja tahtmist jätkus. Irdhing oli rohkem selline robustne algajalik katsetamine. Pealegi olid nad kindla spetsiifilise kuulajakonna jaoks, seetõttu polnudki mõtet lootust nii väga hellitada.

Sellest lähtuvalt tekib kohe küsimus - kas tuntus ja publiku ootused mõjutavad loomingut?

Jah,tõepoolest - paljud inimesed ei suuda harjuda väga uue asjaga. Paljudel bändidel on see hirm, et kaubamärk loodud, plaadifirma ootused ka suured ja kui nüüd astud tallatud rajast väga kõrvale, siis oled justkui reetur.

Või siis üllataja mõne teise kuulajaskonna jaoks, kes sust varem nii väga lugu ei pidanud. Muusikule on samas väga oluline areng kui selline. Keegi ei taha juua roiskunud vett. Eks saate lõpupoole hakkas mul endalgi natuke imelik tunne, justkui tegeleksin veiderdamise, illusioonide loomisega, sest minu muusika erineb sellest repertuaarist, mida esitasin saateaja jooksul, rääkimata minu Superstaari hooaja kirevast ja eriilmelisest, vastuolulisest žanrivalikust. Aga ma usun, et sain televaatajaile selle aja jooksul piisavalt tõestada, et ma olengi ekperimentaalmuusik, kes armastab kontraste. See loomulikult ei tähenda nüüd, et teen muusikat süldist kosmoseni. Ma küll katsetan, aga mul on äratuntav käekiri.

Juba saate ajal tundsin sellist sümpaatiate tekkimist ja hääbumist. Kõige intrigeerivam ja vast kõige rohkem tuntust toonud lugu oli "Kurjuse laul". Samas oli selle loo esitamine mõnes mõttes ka viga - minult hakati ootama väga palju, et mis ta nüüd järgmiseks teeb...hakkab äkki enneolematu häälega lauldes lendama laval või midagi sellist. 
 
Kui suvel vaba aega on, siis millega selle sisustate? Kas on mõni Eestimaa paik, kus armastate ise käia ja mida soovitaksite ka lugejatele?

Suvel matkan rattaga, süstaga, ujun, musitseerin või loen.Kindlasti soovitan käia näiteks Hiiumaal. Sai just paar nädalat tagasi seal oldud ja telk kaasas. Kassari,Sääre tirp, Kanava kant, Kõpu on kindlasti vaatamisväärsed kohad. Eks toredaid kohti on loomulikult veel - Vormsi Tjuka saared ja paljusid ilusaid kohti ma loomulikult soovitama ei hakkagi. Las see jääb mu enda saladuseks.