Tallinna meediasuhete juhi Georg Pelisaare sõnul ei ole linnavalitsus hetkel kindel, et Kalev Spordi eetrisse ükski nende saade jääb.

„Kalev Spordiga seoses ei oskagi hetkel midagi öelda, sest oleme initsiatiivi üles näidanud Kanal 2 ja TV3 eetrisse jõudmiseks,“ selgitas Pelisaar Päevaleht Online’ile.

Kalev Spordiga ei ole tema sõnul veel milleski kokku lepitud. „Sõltub ka muidugi sellest, kas Kalev Spordi kanal ikka jätkab tegevust,“ märkis ta.

Seni on Kalev Spordi kanalisse jäänud vaid lühike linna uudistesaade esmaspäeviti, kuid kui telekanali väljavaated veelgi halvenevad, võib Pelisaare sõnul ka see saade kolida mujale.

Teiste kanalitega on Tallinnal oluliselt roosilisemad väljavaated. „Praegu on kokku lepitud, et kes millest huvitatud on. Kanal 2 eetrisse tuleks iganädalane uudistelaadne saade ja linnapeaga otsesaade hakkaks korra kuus olema TV3 eetris,“ selgitas Pelisaar.

Kellaaegades ja nädalapäevades pole seni aga kokku lepitud, kuigi linn soovib oma saated saada n-ö parima vaadatavuse ajale 19.00 – 22.30. Täpsemate kokkulepete ja lepingute sõlmimiseni loodatekse jõuda lähipäevil.