Heakorrastatud ja munitsipaalhalduses Nõmme turg, mis küll hinnatasemelt veidi kallim kui Kesturg ja Balti jaama turg, annab heakorralt eelpoolmainitutele silmad ette ja on leidnud endale stabiilse külastajaskonna.

Novembris avatakse ka pärast juunikuist põlengut taastatud turuhoone.

Linn jätkab turgude oma käe alla võtmist ja lähiajal on valmimas lausa kolm turgu.

Kristiine turg valmib sel sügisel

Kristiine turgu hakkas turu omanik Andres Rozalka küll entusiastlikult rajama ilma vajalike lubadeta, kuid siiski on plaan avada turg novembris aadressil Kotkapoja 2b, mis asub Kristiine keskuse ja A. Le Coq Arena staadioni vahel, Tulika tee, Nõmme tee ja Kotka tee ristumiskohas.

Turul on 30 väikest müügimajakest, põhikaubana hakatakse pakkuma toidukaupu, seda nii suurematelt tootjatelt kui talunkelt. Lisaks hakatakse turul pakkuma elektroonika remondi, kingsepa ja võtmevalmistaja teenuseid.
Turg on lahti iga päev kümnest seitsmeni.

Mustamäe turg valmib kevadeks

Mustamäe turg ehitatakse Kännu Kuke kvartalisse aadressile E.Vilde tee 75a ja turg on plaanis avada järgmisel kevadel. Erinevalt Nõmme turust, mis on üles ehitatud kioskitesüsteemile, tulevad Mustamäe turule lisaks välilettidele kaks hoonet: üks liha-, kala- ja piimatoodetele, teine puu- ja juurviljadele.

Lasnamäe turu valmimine venib

Nõmme linnaosa allasutus Nõmme Turg rajab turgu ka Lasnamäele, kuhu see pidi algselt tulema Punane 48a asuvale kinnistule. Välimüügikohad pidid valmima juba sügiseks, kuid seal on praegu plaanid veidi edasi lükkunud.

Kevadel rääkis Nõmme turu direktor Vello Lokk, et Punasele turule on plaanitud Nõmme turu sarnased välimüügiletud, mille läbikäiguvahed on kaetud läbipaistva katusega. Ehituse teisel etapil oli plaanis ehitada 2500 ruutmeetri suurune turuhall.