Ametlikeks nimedeks saavad Koidu park, Poolamägi, Tiigiveski park, Hõlmikpuuhaljak, Kompassi väljak, Maarjamäe mälestusväli, Raua haljak ja Järve mets, selgub Tallinna linnavalitsuse eelnõust.

Koidu park on alla hektari suurune tüüpiline 1920. aastatel kavandatud elurajooni sisene haljasala Virmalise, Tehnika ja Koidu tänavate vahel.

Poolamägi asub Siselinna kalmistust idas ja paikneb endisel poolakate katoliku kalmistul. Sellest tuleneb ka pargi nimi. Pärast II Maailmasõda kujundati Tallinnas mitmed kalmistud parkideks, nii ka Poolamägi.

Tiigiveski park asub Juhkentali asumis. Oma nime on park saanud Härjapea jõel asunud veski järgi.

Hõlmikpuuhaljak asub Pärnu mnt ja Tatari tn nurgal ja on hõlmikpuud (Tallinna haruldaste puude seast vanim puu, umbes 120-aastane) ümbritsev haljasala.

Kompassi väljak - Maneeži tn ja Gonsiori tn ristumiskohas asuv linnaväljak. Nimekomisjon teeb ettepaneku nimetada see haljasala Kompassi asumi nime järgi Kompassi väljakuks. Selle koha vahetus läheduses asus kunagi ka Väike-Kompassi tänav.

Maarjamäe mälestusväli - Maarjamäe kompleksi võiks nimekomisjoni hinnangul nimetada mälestusväljaks. Mälestusväli on ilus eestikeelne sõna, mis iseloomustab avarat kaugeleulatuvat vaadet, aga seostub ka lahinguväljaga ning sobib seetõttu hästi edasi andma kõnealuse koha tähendust.

Raua haljak asub Raua ja Fr. R. Kreutzwaldi tn vahelisel alal.

Järve mets asub Ülemiste järve asumis Pärnu mnt ja raudtee vahelisel alal.

Eelnõus märgitakse, et suur osa Tallinna tuntud kohanimedest, mida ei kasutata aadressides, on mitteametlikud nimed ja ei ole seetõttu kantud ka riiklikusse kohanimeregistrisse. Mõnikord on kasutusel ühe ja sama koha tähistamiseks erinevad nimed. Eelnõu jõustub linnavalitsuse heakskiidul.