„Meie igaaastane järelvalve hakkab siiski juba esimesi positiivseid järeldusi ka märkama,” selgitas sellekordse reidi muljeid Kesklinna vanem Marek Jürgenson linnaosa pressiteenistuse vahendusel.

Jürgenson möönis, et sel aastal jäi, võrreldes mullusega, positiivsena silma turu parem üldmulje. Kauplemist on süstematiseeritud kaubagruppide järgi, väljaspool turu piiret kauplemist ei toimu ning turul uuendatakse väikese mahus ka müügiinventari.

"Samas on selles osas minna veel pikk tee. Uut lahendust nõuab kauplemine turu peasissekäigu juures, kus tänasel päeval toimub müük kaubakastidest, mis risustab turu väljanägemist. Suurt tähelepanu ja koostööd vajab ka turu vahetu ümbruse heakorra tagamine ja pidev järelkoristus,” sõnas Jürgenson.

Kesklinna valitsus korraldab regulaarseid kontrollreide nii heakorra, liikluskorralduse, turvalisuse kui tänavate ning kõnniteede olukorra jälgimiseks. Koostöö vastava ala teenistuste ja lepingupartneritega otsitakse ilmnenud kitsaskohtadele ja puudujääkidele lahendusi.