"Osalema pääsemise eelduseks on kunstiharidus kas Kunstiakadeemiast või Tartu Kunstikoolist. Mõned autodidaktid nagu Nerva või Lall on lihtsalt oma töödes nii kõrge tasemega, et kannatavad välja võrdluse iga professionaaliga. Külalistena on kohal ka tippkäsitöömeistreid, kes teevad mitte kitši, vaid korralikku käsitööd selle sõna kõige paremas mõttes," ütles Priks.

Erinevalt varasematest laatadest, kus tarbekunst ja kujutav kunst on paiknenud hajusalt, on seekord müügilettide paigutuses välja joonistatud kujutava kunsti diagonaal. See jookseb Harju tänava otsast Saiakäiguni ning eksponeerib maali ja graafikat.

Tarbekunstist on võimalik omandada keraamikat, portselani, klaasi, puitu, tekstiili, nahk- ja metallehistööd. Disaintoodetega nagu näiteks metallpostkaardid on väljas Art Garage ja tekstiildisainiga Zizi Design.

"Professionaalse kunsti laadal on müüjateks kunstnikud ise. See annab võimaluse autoritöid ka tellida. Ning kunstnikele võimaldab see tagasisidet, mis galeriides ja kunstikauplustes puudub," mainis Priks.

Laadal osalevad mitmed nimekad autorid, näiteks Kaie Parts kuldehetega ja kunagine Klaabude autor Avo Paistik maalidega. Enamik kunstnikke on Tallinnast, üks Narvast, mõned Tartust ja Lätist.