Tänases saates selgitatakse Tallinna abipaketi sisu ja muu hulgas tutvustatakse Lasnamäe töötute klubi tegevust, käiakse koos pealinna aednikega lilli istutamas ja uuritakse koristustööde käiku Tallinnas, teatas Tallinna linnavalitsus.

„Kevad Tallinnas“ saatejuhiks on Aveli Jänes, režissööriks Merike Veskus, ühe saate tootmine ja edastamine läheb Tallinnale maksma 60 000 krooni.

Saade on Kanal 11 eetris reedeti kell 21.10, kordusena Kanal 2 programmis laupäeva hommikul kell 9.

Tallinna linnavalitsuse meediajuht Georg Pelisaar ütles Päevaleht Online’ile, et teiste linna saadete, eesotsas „Tele Tallinna” osas pole veel otsustatud, milline kanal neid edastama hakkab.

„Linnapea saate osas on avaldanud soovi TV3, aga paraku toimus seal juhtide vahetus ja seetõttu on jäänud kõnelused katki. Loodame TV3-ga läbirääkimisi jätkata, sest me pole neilt äraütlevat seisukohta saanud,” rääkis Pelisaar, kelle sõnul katkesid kõnelused viimasel hetkel, sest selle nädala lõpus oleks saadete edastamise leping allkirjastatud.

Pelisaare sõnul eelistaks Tallinn oma saateid levitada nii erinevates kanalites kui võimalik. „Loomulikult soovime, et linna informatsioon leviks erinevates kanalites, sest siis oleks toimuv kättesaadav võimalikult suurele vaatajahulgale.”