Teistest sündmustest. 30.oktoobril kell 18.30 teatati, et Sõle tn 50A ühest garaaþiboksist tuleb suitsu. Kuna uks oli kinni, tuli see ketaslõikuriga lahti lõigata. Selgus, et pätid olid ukse pealt midagi põlevat sisse visanud.

1.novembril veidi enne keskööd teatati, et Õismäe tee 21 ees põleb sõiduauto. Kui pritsimehed olid juba välja sõitnud, helistati uuesti ja öeldi, et nüüd põleb juba mitu autot. Ja tõesti, Õismäe tee 21 ees lõõmas leekides Peugeot 406 salong ning tuld oli võtnud ka kõrval seisnud Opel Astra. Suur kuumus kahjustas veel lähedale jäänud Ford Scorpio. Tuletõrjujate hinnangul oli Peugeot süüdatud.

2. novembri õhtul kutsuti päästjad Tammsaare tee 82, kus ühel 5. korruse aknalaual oli lamamas inimkeha. Koos politseiga mindi korterisse, kus selgus, et aknalaual magas purjus nooruk. Samas korteris oli ka nooruki vanaema, kes viibis aga teises toas.

Eile kell 16.24 helistati, et Schnelli tiigis on inimene ära uppunud. Päästjad sõitsid kohale, kuid kedagi tiigist ei leitud. Kell 16.30 tuli aga uus kõne, et uppuja pole mitte Schnelli tiigis, vaid hoopiski Mustamäe parditiigis. Päästjad sõitsid kohale, kuid ka sealt kedagi ei leitud. Kirill Teiteri sõnul on päästeametnike lollitajate telefoninumber teada ja neid ootab pahandus.